Ingin tahu

Hai momy semua.. Sy last period 11-15 jan..bulan feb saya tak period smpai hri ni.. 11/3 hri tu sy cek upt..sy nmpk mcm double line.. Husband pon nmpk double line..mommy² nmpk satu atau dua line? Doakn saya hamil ye 😊 #ingintahu #seriusnanya #1stimemom

Ingin tahu
11 Balas

Nampak mcm double line.. Jage dri elok2 ye sis.. Sy doakan segalanya dipermudahkan.. Doakan sy hamil jgk.. Lama dah ttc.. 😊

same kes macam Saya..last priod 13/11/20.cek upt 8/1 /21..kandungan Mase to 2-3w dah 🥰. inshaallah Ade rezki to..

sy nmpk double line yg samar2 sgt..moga2 nanti makin terang..take care🥰 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

nampak mcm ada cuma samar. seminggu dua test lgi upt insyaAllah terang

sy pun nmpk jg dua line samar2 tahiah sis,,jaga diri2 baik sis,

dua line samar tunggu seminggu lagi tak pun pergi klinik check

sy pun nmpak mcm double line, smoga ad rezeki sis

nampak dua line..nak lg clear seminggu lg test semula

test pgi ni punya..mcm x de rzki lgi je 😞😢

Sye nampak ade dua2 line