AWAL KEHAMILAN

Hai semua, sy nak tnya 4 hari lepas sy ad buat UPT Test n results dy samar2, tpy sy dah ke klinik utk confirmation, alhamdulillah mmg sy pregnant n slesai scan smua, doc ad bgthu yg kandungan sy msih awl lagi, cume sy nak tnye wajar ke klau awl kandungan (1-2weeks) kantung baby msih belum nmpak.. doc minta sy repeat scan another 1 week, mohon respon dri smua, ini first pregnancy sy dah 7thn ttc 😭

21 Balas

hai sis ..wajar sbb masih awal lg kandungan sis ..sy pun ttc 7thn sis,sy dapat tau pregnant time 5weeks pergi scan baru nampak kantungg sis ..insyaAllah nanti sis repeat lg scan tau tnggu 5weeks keatas ke ..jgn stress2 tau sis ,jgn buat kerja berat,jaga makan ..jgn lupa mkn folid acid tau sis ,sy doakan urusan awk dan beby dipermudahkan ❤❤

1y ago

hai sis, owh mcm tu ye..baik, terima ksih sis ats nasihat dan doanya, insyaAllah moga smuanya baik2 saja 😊