AWAL KEHAMILAN

Hai semua, sy nak tnya 4 hari lepas sy ad buat UPT Test n results dy samar2, tpy sy dah ke klinik utk confirmation, alhamdulillah mmg sy pregnant n slesai scan smua, doc ad bgthu yg kandungan sy msih awl lagi, cume sy nak tnye wajar ke klau awl kandungan (1-2weeks) kantung baby msih belum nmpak.. doc minta sy repeat scan another 1 week, mohon respon dri smua, ini first pregnancy sy dah 7thn ttc 😭

21 Balas

normal sis, biasenye 5week nmpak kantung kosong dlm 6/7weeks bru nmpak kantung bby.. btw congrats on ur ttc journey 🥰..

1y ago

owh yeke.. hehe.. trime ksih alhamdulillah syukur

Tahniah puan. Insya Allah baby ok tu. Doa banyak banyak tau. Saya pun ttc, 3 tahun baru pregnant 6 week sekarang.

1y ago

insyaAllah.. tahniah buat puan juga, moga urusan kite dprmudahkan ya 😁🥰

sy first scan 6 weeks , belum nampak lgi.. tggu 2 week more, alhamdulillah bru nmpk 🥰.. jadi wajar je

1y ago

owh yeke.. alhmdulillah.. 😘

saya scan 4w6d nmpk kantung je . tu pun da lega kantung ditempat yg betul . skrg dah nk masuk 6w .

1y ago

yeke.. alhmdulillah.. moga dprmudahkan sgala urusan sis ya

sy buka buku pink scan smua msa 8 minggu. npk kantung kcil.mungkin kecil lg 2 minggu

1y ago

yeke puan, alhamdulillah mudah mudahan sy dan baby baik2 sje

Normal..jgn tlalu overthinking.. bykkan membaca supaya xperlu nk isau2..

wajar sis. saya 6 weeks baru nampak tu pun lepas scan ikut bawah.

1y ago

🤭😅 ok baik2.. hihi.. tq sis

mmg kecik x nmpk, better nk scan tunggu 6-8 weeks dh boleh nmpk

1y ago

owh ok baik sis.. tq ya 😘

Better repeat scan 8w keats, kalau awal sgt mmg tak nampak

1y ago

ok baik sis.. sy akn repeat scan lagi insyaAllah.. tq sis

sy 8week Bru nmpk sis

1y ago

owh yeke.. alhmdulillah.. ok baik sis