AWAL KEHAMILAN

Hai semua, sy nak tnya 4 hari lepas sy ad buat UPT Test n results dy samar2, tpy sy dah ke klinik utk confirmation, alhamdulillah mmg sy pregnant n slesai scan smua, doc ad bgthu yg kandungan sy msih awl lagi, cume sy nak tnye wajar ke klau awl kandungan (1-2weeks) kantung baby msih belum nmpak.. doc minta sy repeat scan another 1 week, mohon respon dri smua, ini first pregnancy sy dah 7thn ttc 😭

21 Balas

Alhamdulillah tahniah sis..jaga diri and kandungan elok²..semoga Allah permudahkan segala urusan sis Dan baby...doakan sy jugak dpt berita gembira mcm ni...🥰

1y ago

alhamdulillah terima kasih sis ats doanya , insyaAllah smoga 1 hari nnti ad berita baik utk sis.. aamiin 🥰