AWAL KEHAMILAN

Hai semua, sy nak tnya 4 hari lepas sy ad buat UPT Test n results dy samar2, tpy sy dah ke klinik utk confirmation, alhamdulillah mmg sy pregnant n slesai scan smua, doc ad bgthu yg kandungan sy msih awl lagi, cume sy nak tnye wajar ke klau awl kandungan (1-2weeks) kantung baby msih belum nmpak.. doc minta sy repeat scan another 1 week, mohon respon dri smua, ini first pregnancy sy dah 7thn ttc 😭

21 Balas

Wajar sangat, benda kecik ni ambik masa baru nampak besar sikit. Wajar jgk kena repeat scan Kalau scan first belum nampak kantung.

1y ago

mcm tu ya.. baik2.. trime ksih ya 😊