UPT mcm ni +ve tak?

Hai semua... sy dah delay period seminggu.. kalau upt mcm dlm gambar ni di kira positif atau perlu repeat lagi test.. last period 17/12/2020.

UPT mcm ni +ve tak?
21 Balas

sy pn mse pregnant y slung y kdua ni smar2... tp sy tgu smpai ckup 1bln... pas 2 scan kt klnik... alhamdulillah... sy mngndung... skrg dh 13weeks... klau blh elk mkn mknn y blh mnyebbkn keguguran... sbb blm thu either awk pregnant atau x... appn smga awk ad rzki zuriat... amin...

positif...sy pn last 17.12,pagi td cek first urine pn samar mcm ni...isnin depan nk pegi buat buku da..sbb sy pernah ada sejarah gugur dulu

3y ago

sis,try la call kk,tanya nurse kena pegi terus atau kena scan kt swasta dulu...moga urusan sis jugak dimudahkan😊

Hi sis, in sha Allah faint line tu, dh ada tu hcg hormon dlm badan 🤗 try cek upt lagi, tngok line progration makin terang 🤩🤩🤩

3y ago

Actually sya pun dpt line mcm ni sis waktu 11Date past ovulation, msa tu duedate period sbnarnya, tp smpai skrg period xmai lagi🤗🤗 alhamdulillah sya test guna clear blue pada 11dpo, 12dpo pagi ptg, syukur sangat2 line positif 💕

Update: Alhamdulillah syukur. Saya doakan yg masih menanti zuriat akan dipermudahkan. Aamiin 🤲🏽

3y ago

Kalau dri penerangan clear blue dlm 4-5weeks. Ikot tarikh last period dah 6-7weeks. Mungkin sbb sy irregular period. InshaAllah next week atau 2weeks akan scan pula. Sis dah berapa weeks?

tahniah...positive tu, sy pny try byk kli smpai merah line tu, isnin dpn p buat buku

3y ago

Sis start test upt masa lewat berapa hari ya? Ada scan dkt klinik biasa dlu ke utk confirmation.

Tahniahhh 👏🏻👏🏻👏🏻 doakan utk sye jgk ye 🥺

positif tapi masih baru. cuba lagi nanti

Positif tp bby bru lg dlm kandungan

aminn..semoga ad rezeki

tahniah puan positif tu