Delay period tapi upt -ve

Delay period dah seminggu, tapi upt -ve...saya irregular period, kena tunggu delay berapa lama ye utk test upt semula? Ibu2 ada yang pernah alami macam ni tak? #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

8 Balas

kalau irregular, awak test 2 ke 3 minggu lepas awak last bersama suami. kalau selalu je bersama, awak test tiap seminggu selagi belum turun darah.

Normal klu hormon x stabil dan period x teratur. Saya sblm ambil ubat perancang stabilkn circle. Setiap bulan delay lbh seminggu.

Terima kasih semua yg respon🥰...dalam 1-2 minggu lagi saya akan buat upt semula, kalau -ve juga maybe hormon tak stabil la tu

4mo ago

awak mcm mana sekarang ?

Kalau saya selagi masih delay, saya akan test 2 hari sekali sambil doa2 ada rezeki 🥰

cycle period yg palg pnjg bpe hri? tggu ble da lebih dr tempoh tu bru test semula..

6mo ago

Ok sis , nanti saya test balik...thank you🌹

Insyallah test lagi upt setiap selang hari.. 🌷 semoga ada rezeki

sy pun dh delay period 7hari, cek upt -ve.

maybe hormon xstabil