Delay period baru 2 hari tapi upt +ve

. Salam..saya nak tanya,ada tak yg pernah delay period baru 2 hari tapi test upt dah naik mcm ni? Kena tggu berapa minggu utk p scan? #pleasehelp #bantusharing

Delay period baru 2 hari tapi upt +ve
2 Balas

ada je . sy detect upt + shri sblm priod , makin lama makin terang . bole p scan 6w keatas . kalau 5w biasanya nmpk kntung je . tu pun kalau awak mnum air bnyk2 sblm scan , tahan kencing . insyaallah nampak . sy scan 5w nmpk kantung dah kecik . 7w nmpk janin + heartbeat .

Ada je. Dpt detect hormon HCG