Doppler 23 minggu

Sy baru lepas cek fetal doppler n jumpe heartbeat baby 157bpm. Tapi risau pulak klu gune kat rumah ni. Minggu lepas nurse ade cek kat kk. Bahaya ke klu gune seminggu sekali doppler ni? Ade sape2 prnh ty doktor ke?

2 Balas

Saya ada baca dkt artikel yg doktor emelda bgtau.. kalau boleh jngn pantau kesihatan baby sis..

3y ago

aah. tu yg risau ni. kesian pulak baby klu pape 😔

Better jgn guna utk pantau sendiri, sbb takut kita salah detect.

3y ago

ok tapi dia ade effect baby ke? risau tu je. baby gerak mcm normal.