Fetal Doppler

Nak tanye... Klu pakai fetal doppler nak dengar jantung baby tak letak gel boleh ke... Or letak losyen boleh tak..hehehe sebab sye try buat tak jupe heartbeat baby... ☺️☺️☺️

1 Balas

Biasanya guna gel. Lotion tak pernah try lg. Hehe. Guna gel aloe vera saja. Ada jual kat watson guardian. Letak banyak sikit lg senang nak detect jantung baby. ☺

5y ago

Yeke... Hehehehe takpe lahcmtu., kite simpan dula fetal doppler tu...mule2 buat tadi risau tak dengar.. Down rase... Tapi bile pk balik.. Mungkin sebab baby kecik... Hehehehe.. Tq awak..