Heart Doppler

Hi, saya 13 weeks pregnant and baru beli fetal heart droppler. Konon2 nak dengar la baby nya heartbeat, tapi xdpt dengar pun. Mommies seawal week berapa boleh dengar heartbeat baby ya? Tak sabar nak dengar. Selama ni scan tgk heartbeat je kelip2, belum dengar lagi heartbeatnya. #excitedmum

5 Balas

Saya ada beli,16 weeks br bolh dengar,tp susah betul nak cari bunyinya...sebab kecik lg...18weeks senang dah...kena tekan sikit.

Sy 17 weeks dah dengar guna droppler tu kena pandai cari lokasi baby dkt mana kena guna gel dia tu baru boleh dgr dgn tepat

cek kt klnik 16week xjelas sbb nurse kata budk ni tendang balik...🤣🤣 nurse kata xpala nnti kita cek lagi..

sy pun bli doppler tp smpai 22w xdgr.. pergi klinik bru dpt. lps sy sapu gel..bru blh dgr

9w 2nd scan dkter bagi dgr 🙊