6weeks

Hai semua. Saya skrg masuk 6 weeks. Start semalam tak sedap badan. Makan je muntah. Tak tahu nak buat mcm mana. Ada sesiapa pengalaman mcm saya tak? Sy lapar tapi tak boleh nak makan. Makan je keluar balik?

16 Balas

Try mkn buah2 sis.. Buah2.. Nasi tu gantikan dgn benda lain.. Nugget, kentang camtu.. Sis morning sickness nii.. Try mnum air masam2 sikit..

Lepas muntah, try minum air sejuk sikit. Boleh membantu hentikan muntah sikit. Cuba makan oren atau biskut kering.

Mmg mcm tu sis. Saya makan aot jak utk kenyang kan perut. Masuk 3bln baru ada okay tu nnti. 😀

mkn sikit2 tpi keraP..Try mnum air oren atau limau bg kurang loya..Xpon hdu limau2 bg ok sikit

Cuba la mnum air mnis... Makn buah.....

mkn skit2 pun munth ke awk...

5y ago

kne pksa mkn jgk tu.. try beli bubur mcd ke.. mkn skit2.. bia la lau nk munth jgk.. beli asam..