Nak makan ke tak makan.

Hi mommies. Sy baru 7 weeks. Kenapa sy rasa lapar. Tp bila makan. Sy tak dpt nikmat pun makanan tu. Deria rasa tu mcm takde. Sy taktahu sy makan tu sedap ke tak. Dr selera terus jd tak selera. Apa nak buat ye? Siapa mcm sy? Sedih tau ibarat dh lapar to dpt makanan tak sedap 😭

2 Balas

Cuba makanan lain, insyaallah boleh.. mcm saya tk suka mkn makanan yg tumis masa pregnant.. Bau dia dgn rasa mcm geliii jeee😅 Cuba mkn buah masam2 ke..

try n error mknan. mcm sy suka selera manis. kuih dessert. kueytiow. Mee. bihun nasi kurang. ayam pon xbrp mkn. kalau sotong udang laju je

3y ago

selera yang sama 😅