Keluar lendir coklat

Hai semua.. Saya sekarang hamil 12 week. Saya nak berkongsi sikit kisah sedih saya yang berlaku semalam.. Semalam masa saya buang air kecil, tiba2 ada keluar lendir warna coklat.. masa tu saya dah risau dan takot terjadi ape² pada kandungan saya..saya cepat2 bagitau suami suruh die bawa saya ke hospital.. Masa sampai kt hospital tu, doc scan baby dlu.. Alhamdulilah, baby ok sihat..jantung baby pun aktif..lps tu doc check kt bahagian bawah pulak, doc bukak guna muncung itik tu dan doc terus check.. lepas dah settle semua, doc bagitau yang saya mengalami acaman kandungan.. 50/50 , Sama ada baby hidup ataupun gugur.. saya sedih sangat bile dgr macam tu.. 😢 kawan² doakan baby saya kuat dan sihat ye .. tahun lps saya dh pernah gugur.. saya tak nk benda yg sama terjadi lagi 😔😭

Keluar lendir coklat
15 Balas

Dkku4jgb ni foto itu iaec CF& &-

sama mcm Sy dulu.. threatened misscariage..Sy skrg dh 7bln sis

2y ago

kalau jantung baby dh ada. awak jgn risau. insyaallah kuat

doa dan selalu zikir ya hayyu ya qayyum

semoga di permudahkan dan baby selamat

Aminnn...🙏🙏🙏