Hi semua, assalamualaikum. Nak tanya, kandungan saya dah masuk 18 weeks++. And one day saya ada keluar lendir coklat kehitaman. Dah jumpa dr .

And doc kata okay baby semua sihat, jantung baby okay. Ada sesiapa berpengalaman mcm saya? Keluar lendir coklat kehitaman. Takde darah and satu jari tu je keluar sikit. Skrg xd dah. Kenapa ye keluar lendir tu? Harap semua boleh share and bagi pendapat sbb ni first pregnancy saya. Thankyou😊

2 Balas

Saya dari awal prgnant smpai 6 bln kandungan kluar mcmtu.. Mmg xde ap2 tu, drah lama yg kluar/drah kotor... Bykn mnum air dan brht sis. Kalau rsa sakit prgi hospital trus...

4y ago

Weee sama la situasi dgn saya sis 🤗 Skung pun tgh mengandung 6bulan jugak. Dh la nama kita sama 😚

Hari*