Lendir coklat

Hi mommies... saya nak masuk 15weeks. Nak tnya. Ada tak sesiapa pernah keluar lendir seakan coklat pink mcm tu? Sblm ni pun pernah kencing keluar skali darah. Dah pergi hospital. Doc ckp darah lama. Tp masih turun lg. Normal ke tu? Skrg perut asyik cramp & sakit belakang. Doc ckp mybe sbb baby nak membesar. Risau je rasa. Ni first pregnancy.

3 Balas

hi sis,sy pun mengalami benda yg sma...sis dah scan ke? kalau mcm sy sbb kedudukan uri rendah..

boleh cuba minta pendapat dari doktor lain

3y ago

Terima kasih...

sis... blh tau apa update ?