Nak Tanya

3 minggu lepas scan swata doc tunjuk nampak jantung baby.. Hari ni temu jnji dengan doc.. Doc Scan tak nampak jantung.. Doc kk refer suh g hospital pulak.. Hospital scan baby tu kecik pulak x jelas..... Ada yang pernah jadi macam saya ke.. Sedih la hari ni

11 Balas

sama dengan saya sis. saya redho allah tumpangkan dia untuk sementara. awak banyak2 positf ya. slagi doc takbagi kata putus. masih ada harapan

Klu x sis g private klnik scan tgk bby cmne k... Jgn stress2 tw..xbaik tuk mommies n bby..mg d prmudahkn segalanya nti..aamiin

Pernah blaku pada saya.. Dan Allah swt tumpang kan baby selama 11mgg je.. Moga puan tabah sabar byak kan doa.....

maaf tanya. apa perkembangan selepas tu ye?sbb sy tengah alami perkara yg sama

Banyak2 bersabar.. Allah tumpangkan sekejap rahim puan utk baby tersebut..

Try check at private sis.. mna tahu scan lgi jelaa n tahu keadaan baby..

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin

Jaga diri sis. Pergi scan swasta semula jika perlu

5y ago

Tq ye

Insyallah xd ap ii doa yg baik ii je😁

Brp minggu kandungan..