Pendarahan Tiba tiba

Assalamualaikum mommy semua... Sy nk tnye,ada tk spe2 kt sini yg pernah bleeding tbe2, dh pegi hospital,doc masukan muncung itik kt bawah tu, sakit sgt...😢 Sbb doc nk check punca pendarahan dan laluan ada buka ker tak... Lpas tu doc bgthu kt bahagian bawah tu semua ok, jalan pun belum bukak,punca bleeding pun tk thu.. Doc ckp mungkin threatened miscarriage.. Tapi baby okey,dh scan active jer.. Bleeding tu pun 1 hari jer, admit ward dan dh potong nama... Tpi still risau juga kalo kluar lg... Ada tk mommy semua pengalaman mcm nie.. #23w4d##firstbaby

1 Balas

x pernah...jaga kandungan ye Puan dan berehat yg secukupnya.Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti

4y ago

terima kasih puan.. 😘