ingin tahu

hai semua.. saya nak tanya, spotting akan keluar sampai minggu keberapa pregnant ye? dan apa beza spotting pregnant dgn keguguran?

10 Balas

Depends beb.. Aku hari tu sampai dekat 3 bulan lebih baru stop.. Kalau spotting.. Kena banyak rehat xleh langsung buat keja berat.. Doc ada bagi ubat x utk consume.. ? Beza spottting ngan miscarriage.. Spotting tu boleh lead ke miscarriage.. Miscarriage tu memang xdpt diselamatkan. Better g check doc hospital.. Dari g klinik.. Aku kkia p.. Hospital swasta p.. +nab+

5y ago

okeh tq beb