Ingin Tahu

Hye Mommies2 Maaf Nak Tanya , Berapa Weeks Biasany Baru Keluar Darah Spotting . #firstmom #seriusnanya

12 Balas

spotting ni org paling risau siss... I saye 2org anak xde spotting sorg spotting masa 5w6d n gugr masa 6w1d sorg spotting masa 4w5d esok nya gugur now pregnant 6w4d spotting masa 4w4d & 5w1d .. risau tak terkata harap xmerasa dh spotting sbb spotting ni threatened miscarriage https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Jauhkan lah dari spotting. Saya masa mula2 keluar spotting saya hiraukan. Sebab dengar orang kata. Orang kata spotting ni sebab penat. Saya pon hirau kan jee. Tiga empat hari lepastu keluar darah macam period. Esoknya terus gugur. Saya dah 11w time tu. Baru lepas gugur ahad lepas. Tolong kalau dah keluar spotting tu cepat2 g hospital. Jangan lengah2. Bahaya

berdoalah mintak dielakkan ye sis..tak semua bernasib baik bila keluar darah spotting tu. ada yg okey,ada yg tak okey.. keguguran. kalau saya mmg sebolehnya tak nak kena mcm tu,sbb pengalaman keguguran kandungan ke 3,mula² keluar darah spotting. tup² keluar kantung je terus..

sis jgn laa mintak ada drh spotting ni...Doa semoga Allah permudhkn segalanya...spotting ni tgk bdn jugk dan jika spotting teruk blh menyebabkn keguguran jugk...so doa baik2 ye sis...semoga sis dan kandungan sihat amin

Paling bagus tak spotting langsung. Kadang orang ingat penempelan/ implantation mesti ada darah keluar, saya tak de pun. Doktor kata kalau ada pendarahan masa mengandung termasuk spotting adalah tak normal ya.

kalau boleh, jangan ada spotting. saya smpai 12 weeks ada spotting. risau nya hati Allah je tahu. Alhamdulillah. skrg kandungan nak masuk 25weeks

Sy 5-6w keluar spotting. Kdang2 fresh blood.. 2minggu jgk la kluar. Pastu dah stop.. skrg alhamdulillah dah 15w

Xsemua org ada darah spotting. Klu ada, itu petanda either masalah awl kndungan. Better tak ada spotting.

sy spottg tp sehari shja..risau jgk sbb sblm ni dah pernh keguguran..tp alhmdllh dah scan 7weeks dah.

Saya spotting tahun lepas masa 5w1d tak silap. Gugur pada 12w3d