Pregnant 32weeks gbs+

Salam mommie2 sy nk tnya nk keputihan gbs ke spotting ye..sbb sy xthu beza warna keputihan gbs + dgn spotting..bila cuci memang akan selalu ada..

Pregnant 32weeks gbs+
2 Balas

kalau gbs+ atau jangkitan yeast dkt vagina ni. semua warna keputihan tu bertukar. contoh kuning pekat, kehijauan atau kelabu. berbau. atau awak rasa kegatalan dkt area vagina tu. boleh jumpa doctor dan tunjuk gmbr dkt doctor. utk doctor check awak

spotting tu .. keputihan xde wrna coklat https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023