ingin tahu

hai semua.. saya nak tanya, spotting akan keluar sampai minggu keberapa pregnant ye? dan apa beza spotting pregnant dgn keguguran?

10 Balas

Macam saya spotting tu tanda2 miscarriage..3 hari keluar pastu xde selang 3-4 hari keluar fresh blood siap ngan sakit perut mcm senggugut in fact lg sakit trus g hospital. Doc kata xdpt diselamatkan sebab kantung pun da xbulat..tggu jatuh sndri je. So utk kes sis ni ada baiknya trus ke klinik atau hospital utk dapatkan advise dr doktor. Tu yg terbaik.

5y ago

saya dah g hospital tapi doktor kata tadak apa.. hari2 ada darah.. tp sikit sangat2 warna coklat.. dah seminggu keluar darah ni.. tp tadak sakit perut pun