Tak selera makan

hai semua , saya baru hamil 6weeks . saya tak selera dan mual nak makan nasi n lauk2 semua . boleh makan biskut , mi saja . tak pe ke? kesian kt baby ?? mommies kat luar sana boleh bg cadangan tak? thankyouu?

2 Balas

Tak pe mommy. Asal mommy makan. Maybe boleh buat jadual makan sikit² tapi kerap. Klo rase xberdaya sgt, consult dengan doktor ok. https://my.theasianparent.com/hamil-hilang-selera-makan?utm_source=question&utm_medium=recommended

Xpe sis.. mkn je apa yg sis boleh mkn..