perut nampak kecil

hai semua . saya agak sedikit terasa dgn mulut org yg mengatakan perut saya kecik walaupun dah 7 bulan . saya trus terfikirkan anak saya . adalah normal anak first mcm tu . sbb anak saya aktif je bergerak smpai sakit rusuk saya .

14 Balas

bgus la sis perut kecik sekurang2nya xde strecthmark... selalu dah beranak 3 4 baru nmpk perut wlaupun usia kandungan baru 5 bulan :)

Kecik2 cili api tu. Asalkan baby sihat, alhamdulillah. Jgn risau mommy. Saya pun kecik je. Tp bby alhamdulillah okay.

sy pon mcmto sis da 7 bulan skrg tp org pertikaikan perot sy kecik . tp asal ank sy aktif dan sehat to Alhamdulillah

tiap kali scan kalau berat baby ikut week tuh normal je. saiz perut tak penting pun.