Jenis darah O

Hai semua. Ni kandungan first saya. Saya berdarah O+, husband pun O. Ada yang bagitau kalau darah O, anak akan lahir tu kemungkinan memang akan kuning tinggi. Betul ke?

2 Balas

kebiasaannya gitulah. nanti baby lahir terus bagi susu badan. sejam sekali susukan baby. itu yg terbaik. makin byk baby minum susu, kuning akn cpt turun.

sy jenis darah o.. Alhamdulillah anak xda kuning.. 3hri x minum susu ibu.. nurse bg susu fm tu pun 1hri 2 3x ja..