Jenis darah O+

Hi moms, ad tk yg jenis darah O+ tp anak tkde kuning msa lahir? sbb hri tu, dr ad mention jenis darah ni anak sng dapat kuning. Risau kite. Dhlh #firstbaby pastu nty masa pantang,pantang dgn husband je. Mak jauh🥺

4 Balas

saya darah O+. anak pertama 2minggu kuning. kerap bgi susu bdn. anak kedua , susu bdn tak serasi dgn anak. bila lgi je makin tinggi sampai 201. doc suh campur fm. terus turun 3 hari. total kene 2minggu jugak

9mo ago

awk pakai susu fm jenama ap?

sis..ad org bg tips.minum susu kambing wktu pregnancy ni..In Shaa ALLAH dpt kurngkn jaundice..sy br nk cuba la

9mo ago

okay sis tq. sy akan try nanti .. sbb dri awal preggy mmg mnum susu biasa je😅..

sy pun darah jenis o..masa ank sulung xde kuning..ank ke2 ada kuning

Saya. Anak pun darah o 😌

9mo ago

Kuning lama ke msa dia lahir?