Golongan darah O

Mcm mne Ye? Nurse kate golongan darah O nie nanti bby kemungkinan kuning lama.. Darah O memang mcm nie ke? Harap Sgt bersalin nanti bby ok sihat tk kuning.. #seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby

11 Balas

byk kelas antenatal sy pun pergi byk bgtahu yg klau jenis darah O mmg akan kuning lama kebanyakannya. berapa kerat je yg ade rezeki kuning x lama. mcm kwn sy dia darah O jugak tp alhamdulillah kuning anak dia xde atau sekejap je

saya darah O tp anak perempuan tak de kuning tp anak lelaki 2 org memang kuning lama sampai nk abis pantang baru abis kuning nye.asyik ulang alik klinik amik darah j.

1y ago

kesian kt bby kn..

sy dan husband O..anak pertama mmg teruk sakit kuning..kena admit kat ward..harap yg kedua ni xde kuning..drama air mata jg bila anak je kne admit..😅

sye darah O.. dua2 ank sye xde kuning sis.. alhamdulillah sgt. hrp ketiga ni pun sama. kurangkn mkn fast food, junk food..

1y ago

inshallah. semoga dipermudahkan urusan ye sis ❤️

Sy & husband darah O, tapi anak kuning dalam sehari dua je. Tu pon tak tinggi sgt. Cuma kene selalu susukan baby.

saya dgn suami pun darah O ,alhamdulillah anak saya 2 org tkda kuning , mntk² no 3 pun tkda kng jugak 🙂

yea sis...sye darah o...baby darah A...mmg Lama kuningnya...nk dkt sebulan...Tue pun mcm2 ikhtiar sye buat

saya dan suami pun O jgak... baby pertama sya memang lama jgak dia kuning dkat sebulan lebih 🥺

1y ago

kesian nye bby klo kene ulang alik mbik darah

sy n suami darah 0..n bb pn darah 0..kuning lame jgk lbh dr sebulan

1y ago

n duk ward 2 Kali

sy darah O, baby darah A...dlu kuning seminggu je alhamdulillah