Nak tahu pengalaman

Hai semua Nak tnya.saya hamil 8 minggu 61 days.saya scan baby masih kecil jntong belum nmpak dktr suggest untk digugurkan.tetapi saya tak nak.sbb baby dh membesar 1.31cm.so dktr bagi peluang 2 mnggu dri sekarang kalau still takde perkembgan akan digugurkan.ada yg pernah mengalami mcm saya? kalau scan dktr luar dia cakap dh ada jntng but too small.mula scan masa 1 month pn kantong n baby blum nmpak.then ni 2nd scan dkt hsptl krajaan.dh nmpak baby tapi bentuk tak sama dgn usia kndungan .ada tips lain tak yg boleh selamatkan baby?

Nak tahu pengalaman
6 Balas

Sis dah scan swasta

5y ago

Sis tggu 12-14WEEK insya-Allah mesti membesar... sbb dah ada jantung.....