10w6d

Harini Genap 10w6d.. Dah 2 hari keluar spotting..pg check n scan harini sbb nak tgok keadaan baby.. Tapi dktr cakap kantung kosong.. X nampak ape.. Jantung pun takda.. Dktr dah diagnose missed miscarriage. And dktr suruh tgu untuk jatuh sendiri.. Kalau tak.. Kene cuci.. Hmm ade tak Sape2 ade pengalaman jadi mcm ni.. Harap ade harapan untuk sy Dan suami..

1 Balas

Sy ada pngalman yg sma

5y ago

Sy pon kantung kosong ja pdhal nk masok 11w . slpas spotting slama smggu jgak la .lepastu dy trun darah dan sakit yg amat sgat . bla p check hospital .dorg ckap kandungan xjdi . so kna tnggu jatuh sndri atau cuci . bla time pg nk masokkan ubat . bnda tu kluar sndri . naseb kluar smua skli . xjdi nk cuci . sedih mmg sdih tapi sy redha . baru ja hbeh pntang 17/11haqitu .dan sy hamil lgi skarang 5w .alhamdulillah smoga yg kali ni baik² sja . smoga kandungan awk baik²/sja .