pregnecy

Hai semua nak tanya normal ka dah masuk 28w berat baby xsmpai 1kg??

2 Balas

Sama macam saya 28w berapa gram je nk sampai 1kg skrg dah 34+w berat baby ngam ngam baru 2kg. Doc ckp kalau dia kecik tp sihat tk apa nt hujung hujung dia membesar..

5y ago

Oo mcm tu rupanya..semoga semuanya dipermudahkan ya sis..hrp2 bby sihat2 walafiat 🙂

Doc kata apa sis? Sy masa 31w berat baby 1.7kg. Sy tnya doc ok ke tak. Doc kata ok

5y ago

18hb ni doc suru pergi jumpa pakar dlu nak pastikan apa mslh..sbb bby 1st sy berat lahir 3.7kg..