Berat baby 26w dah 1kg

Hai , berat baby saya masih dalam range yg normal tak kalau 26w dah 1kg ? Atau lebih ya ? Checkup swasta doc takcakap apa pun . Cuma risau doc di kk . Saya checkup 2 tempat , jadi ada 2 situasi pendapat yg berlainan .

5 Balas

Depends atas keadaan puan.. kalau dr ckp normal tu normal la.. kalau ikut minimum requirement, 24w pun kena paling kurang dlm 500g.. kalau ibu gdm ke apa tu lain crta

sya 25w berat baby 688g .. kalau doc ada gtau normal , normal tu .. sya doc kata normal cuma ketuban je kurang 😅

slalu klu Dr x ckp pape tu mksd nye ok je.. klu x ok, biasa nye Dr akan bgtw utk refer Dr kt kk or refer pakar.

Kalau doktor awak kata normal, then it's normal.

saya 25w baby berat 968gram.saya gdm on diet

1y ago

Oh , saya first minum airgula tu takdak gdm sis . Ni kena minum pulak kali ke2 . Tu yg mcm dok perhati berat baby , sebab tu ke kena minum air gula pulak ? 😂