Berat kandungan bayi tak sampai 1kg.. normal atau xnormal?

hi mommy semua.. nak tanya sikit, saya baru pertama kali mengandung.. sekarang kandungan dah 7 bulan.. adakah normal kalau berat bayi xsmpai 1 kg? ke bayi kecik? sebab saya pun jenis kecik orangnya.

2 Balas

guna scan ke? scan ni dia estimate je.. like my father's other child from another lady,time scan dr cakap 3kg tapi bila keluar 2.2kg.. so tak boleh percaya sangat scan..

5y ago

sma cm sy,sy kena thn wad sbb nie lah :(

mcm mna perkembangan baby skrg ? sbb sy mgalami benda yg sma 31w berat baby tk smpai 1kg . doc pn ckap baby kecik

3y ago

Tambahan, puan banyakkan minum susu & mkn makanan yg berkhasiat insyaAllah sekejap aje tu berat baby naik.