susu dutch lady fresh milk

Hai semua ibu2 . Saya cuma nak tanya. Boleh tak saya minum susu dutch lady fresh milk dalam kotak tu? Saya baru 6weeks pregnant . And boleh tak makan telur rebus?. Bila saya baca2 banyak cakap tak elok.. Terima kasih

35 Balas

Saya pun lpas dpat tawu pregnant , memg mnum susu dutch lady kotak jea . yg kotak besar tu abeskan dlam sehari jea . sebb suka sgt . penah mnum susu enmum tp elergik , naik bintik merah . tk sesuai kot . trus tk mnum susu ibu . mnum susu kotak rtd jea .

4y ago

Ramai yg ckp susu ibu gula tggi takut sgkut gdm . mnum jea ssu kotak . elok jeaa .