4 HARI TAK BUANG AIR BESAR

Hai semua.. Anak saya perempuan dan berumur 3 bulan setengah.. saya nak tanye pada semua, apa yg perlu sy buat sekiranya anak sy sudah 4 hari tidak berak? Sebelum ini anak sy berak mcm biasa je (2 hari sekali berak).. cume baru ni sahaja dah masuk 4 hari dea tak berak.. Syukur Alhamdulillah, dea masih kencing mcm biase.. dan dea tak mengamuk serta takde masalah saket perut atau kembung perut.. Mohon bantuan semua.. skrg ni sy agak panik, sebab ini anak pertama kami.. terima kasih

1 Balas

Kalau BF normal yg penting perut tak keras & baby kentut. Kalau susu formula bawa ke hospital

5y ago

Susu formula.. sejak anak umur 2 bulan dah kasi susu formula.. Alhamdulillah okay.. so ni kes pertama dea tak berak 4 hari.. so, your opinion? Direct to specialist ke..