Normal ke baby tak berak sudah 3 hari

Sy fully breastfeeding...normal ke bby 4 bln tak berak dekat 3 hari...sy risau kalo2 baby sembelit atau kembung perut

1 Balas

normal.. baby saya walaupun dah 9 bulan dan dah makan still berak kadang2 3 hari sekali.. fully breast feed.. kalau 4 bulan sebelum dikenalkan makanan, adalah normal kalau 14 hari xberak, itu cakap nurse saya, jika anda masih ragu, boleh bertanya kan pada nurse anda diperjumpaan/check up akan datang