baby berak 4 kali sehari

hi mommies normal ke baby 4 bulan setengah berak 4 kali sehari, susu 4oz setiap 2-3 jam, sblm ni dia berak dua hari sekali. lepas tu cirit birit, 10 hari, skang masih berak 3-4 kali sehari. xdemam. minum susu mcm biasa.

1 Balas

Tekstur najis okay tak? Baby ada menangis masa meneran? Kalau dua2 tu okay, bagi saya normal. Anak saya berak 4x sehari. Kalau awak risau, pantau baby dulu. Rasa something off boleh terus pergi ke klinik/hospital.

9mo ago

Oh I see. Tekstur najis macam mana? Kalau watery tu cirit. Awak boleh refer stool chart ni