BERAS SUMO

Normal ke tadi siang sy bg makan baby bubur kosong guna beras sumo. Dia berak tp tak banyak. Kerap. Takde nampak dia sakit perut pun. Cuma tulah masa hantar pengasuh tadi, dlm jam 11 lbh smpai 7 ptg. Pengasuh kata baby sy berak 3 kali tp tahi biasa je tak byk. Pastu mlm ni baby sy berak lg sekali. Mksdnya harini dia berak dah 4 kali. Normal ke? Klu tak normal, sy nak tukar ke beras biasa. Baby sy baru masuk 6m. Jd suap tak byk. Sekadar rasa2 je. #6m

2 Balas

Maaf mommy takda pengalaman beri anak makan beras sumo. Cuma mommy beri beras biasa tengok macam mana. Mana tau bukan sebab beras

cuba tgok beras biase