Baby tak berak…

Salam. Normal ke anak saya baru masuk 4 bulan, selalunya setiap hari akan berak at least sekali, tapi semalam satu hari tak berak, harini pun belum berak lagi… tapi perut tak kembung, kerap kentut & kencing mcm biasa… anak saya fully bf #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Balas

Wassalam, cuba tanya nurse/doktor sis. Anak sy pun lps baik drp kuning dia dh x berak setiap hari. Purata 3 hari sekali baru berak. Tp skrg dh fully susu formula bkn susu badan. Nurse tny juga ada kentut ke. Mmg ada. Takde pun nurse suruh rujuk dr. Tp sis fully bf cuba tanya ye.

try ibu mkn buah2an yg masam ☺️ mane tau nti die poo poo