tak makan sayur

Hai semua. Ade tak mommy to be yg x makan sayur during pregnancy ni? Sye sbelum pregnant pun mmg jenis x mkan sayur ? bila pregnant ni risau pulak klau x mkan. Sye bukan sje x mkan tpi mmg bila mkan sayur je automatik rse mcm nak muntah. Tekak x leh nak terima. Sbagai alternatif, sye ganti dgn makan buah buahan. Ade tak yg mcm sye ye?

13 Balas

tu la x mkn syur jgk.tp paksa je makan.sbb hb mkin low.ni lg sbln lbih nk due blaja mkn bendi plak.buat muke posen jela telan 😂

4y ago

cm x rasa apa.mkn cpt2 trus telan.hehe