tak makan sayur

Hai semua. Ade tak mommy to be yg x makan sayur during pregnancy ni? Sye sbelum pregnant pun mmg jenis x mkan sayur ? bila pregnant ni risau pulak klau x mkan. Sye bukan sje x mkan tpi mmg bila mkan sayur je automatik rse mcm nak muntah. Tekak x leh nak terima. Sbagai alternatif, sye ganti dgn makan buah buahan. Ade tak yg mcm sye ye?

13 Balas

Sy. Msa awal2 xsuke sayur. Lg pn mabuk. Skrg dh 21w dh blh mkn sayur balik.

sy pon sejak pregnant xleh makan sayur, rasa kembang tekak 😳

4y ago

dlu xsuka jugak sayur, cma xdelah smpai xleh telan lnsg. sekrang sikit pon xleh 😁

Mkn buah je i pun tak suka sayur....

4y ago

Hihi tq! 🤗