Pregnant lagi

Hai semua. Ade sesiapa yg berpengalaman seperti sy? Sy bersalin czer. Baby baru 9bulan, sy tidak mengambil perancang. Just rancang sndei.tiap kali bersama suami slps habis jee sy terus cuci, korek habis.. Tp taktahu pulak tetap boleh sangkut 😭Skrg sy disahkan prgnt 5mggu. Ape patot sy buat?? Sy buntu 😢. Bile tgok anak kecil sy, sy menangis sbb kesian kn dia sbb masih kecil lg. Sy risau tak dpt bg perhatian penuh pd dia nt.

Pregnant lagi
22 Balas

rezeki tu puan ..5tahun lalu sy bersalin czer smpi skg trauma ada lg sikit ..sbb 5/8 ni jangkaan sy bersalin takut kena oprate Balik ..apapun semoga semua dipermudahkan utk puan dan saya😁