buntu

assalam...sy tgh buntu skrg nih,sy baru shja bsalin anak ketiga 3bln lepas..bersalin secara ceaseran sebab baby songsang..slps bsalin,sy blm lagi mengambil apa2 perancang kehamilan..cuma bila bsama suami,mmg suami akan pancut keluar..tp masalah nya skrg sy xperiod2 lagi..last sy period hr tu 15 nov,skrg dh hmpir pghujung bln disember..adakah sy mengandung lg?tp mcm mna blh mengandung sedangkan suami tak pancut ke dlm pun,sy betul2 bingung skrg ni..apa yg perlu sy buat?diharap ada sesiapa yg blh bg pandangan @cadangan

1 Balas

jgn pk buang luar xboleh lekat sis... bahaya gak tu... pakai perancang dulu sis..