fibroids

Hi.. Sy nak minta pendapat.. Masa sy bersalin tahun lepas, sy bersalin czer, doc ade cakap yg sy ade fibroid tp mase tu sy rase mcm letih sangat dan ank sy kene bawa g NICU, sy just biar kn ade.. Just fikir pasal ank je mase tu.. Tapi skrg rase nk pregnant balik.. Tp mcm takut plak sbb fikir kn pasal fibroid tu.. Ape sy patut buat ye..

1 Balas

Jumpa doc pakar... Doc akan explain apa yang harus sis buat. Apapun semoga segala urusan sis dipermudahkan Allah