Keputihan

Hai selamat petang, ada siapa2 yang boleh share cara hilangkan keputihan, sy da minum banyak air masak, da kerap bersihkan serta keringkan setiap kali habis buang air, cuci guna air suam pun sdh. Tp keputihan sy masih juga. Ada yang boleh kongsikan tips x?saya betul2 x selesa😭😞.

1 Balas

camni. ambik daun sireh cina ( paling bgs sireh ni la)..garam bukit halagel..asam keping..daun sireh tu rebus...jd buat cucian dan beredam la dlm tu dgn garam dan asam keping