keputihan yang sederhana banyak

hai mummys semua.. nk tnya.. sy mengalami keputihan yg sederhana bnyk.. da buat sampel kt kk tp kk xckp pape.. soalan sy bhya ke kalau keputihan bnyk time mengandung nih??? ade x cara untuk atasi keputihan nih? tq mummys semua 😘

2 Balas

next klu jmpe nurse boleh tnye, biasa depa de result tu,cume lupe nak gtau mgkin sbb normal kot.. mmg biasa stgah org akan byk keputihan bila memgandung, tapi selagi x bwrna dan x gtal, keputihan tu msih dikira normal.. kena kerap cuci and tukr pantyliner, elakkan mknan yg boleh mmyebbkan byk keputihan..😘

nurse kk saya bgthu, kalau keputihan banyak tapi berbau dan tak berwarna kuning/hijau. itu tanda kurang minum air

3y ago

**tapi tak berbau**