keputihan

Mcm mana nak hilangkan keputihan? Dah pkai ubat insert 2 kali & ambil sample keputihan pun msh keluar warna yg sama.. warna kehijauan tp xde gatal & bau... Result keputihan negative.. dah amalkan cucu air suam garam,makan yogurt,krgkn makan minum manis & bykkn air masak.. buntu dah nak hilangkan keputihan ni .. huhu

2 Balas

Dah jumpa doktor? Sebab ubat insert tak jalan, so maybe kena ambil antibiotik sebab warna dah hijau. Dah check air kencing? Kadang2 sbb UTI... Dan banyakkan minum air masak.

5y ago

Dh jumpa doc.. ambil test.. result keluar negative.. doc just bg ubat insert... Air kencing belum cek..

pakai air rebusn sireh