Czer

Hai.. Saya tiada pengalaman tenteang czer.. Blh share pengalaman x.. Selepas pmbedahan czer.. Cara jagaan di hospital selama 3 hari.. Cara angkat bayi.. Cara mandi.. Cara jagaan luka.. Saya tiada pengalaman First baby..

1 Balas

Kalau masa kat spital, mcm ada smthing mereka lekat kat luka tu sis. Lebih krg mcm celotape. Then lupa pulak, hari ke berapa mereka akan tanggalkan benda tu. Kalau penjagaan tu, luka sentiasa dlm keadaan bersih. Takut ada infection. Cara angkat baby tu, ikut keselesaan sis. Tp kalau masih sakit kat luka, jgn lah selalu nda angkat baby, kecuali nak bg susu badan.