Beli Barang Baby Awal

Hai . Saya sekarang penghujung 4 bulan nak masuk 5bulan . Boleh x saya beli keperluan baby sikit2 . Rasa takut sbb orangtua2 kata jangan beli awal nanti jdi apa2 , saya pulak pernah gugur sebelum ni .... Tapi , kalau nak beli serentak nanti , beratnya rasa , dan kadang2 baby ada yg keluar 7bulan kesian kalau takready apa pun barang . Boleh x ya ? Masih rasa was2 . Sekarang pun jalan lama sikit dah penat rasa takcukup nafas , nanti perut besar taktahu la

34 Balas

start beli kandungan 7 bulan . dh tahu jantina baru best shopping. awal2 tu kumpul duit dlu 😁

beli jer sis ..asal ada bajet beli trs..nnti2 xda lah dkt hari nk fikir2 lagi brg baby..😊

beli je sis....sy nk msuk 6bln...apa pun xbeli..dah ghisau dah🤣🤣

boleh je.. beli sikit² dulu