Turun Darah Di Usia 8week

Hai.. Saya nk Tanya normal tak kalau saya turun darah semasa Membuang Air Kencing smlm dan perut saya terasa tak selesa bila bangun pagi ni..usia kandungan baru 8week Dan saya langsung tak lalu untuk makan Apa2 makanan sampai badan jadi lesu Dan letih selamat dua bulan ni.. Apa perlu saya buat

1 Balas

kena pksa dri mkn juga demi bby...em..klu ada alami turun drh better g hsptl asap..tkut tnda2 awl tuk alami keguguran