Boleh ke makan ubat angin time 8week ?

Salam hi nak tnya , boleh ke ibu mengandung makan ubat angin time perut 8week ? Ada effect apa2 tak ? Sbb klau tak makan perut jadi tak selesa 😭 ada yg cakap takleh mkn ubat sebarangan , tolong 🫠

3 Balas

Betul tak boleh makan ubat sebarangan. Maksud sebarangan ni ubat yang kita beli sendiri. Ubat yang diberi oleh doktor dan ubat yang pharmacist bagi, ya boleh makan. Ubat angin tu doktor yang bagi kat awak ke?

1y ago

Ohh then boleh makan la

Klau yg dr bg boleh

blh klau doc y bg